bergspräckning bild på maskin på berg

Bergspräckning

När det finns en risk för sprängskador på en eventuellt känslig omgivning använder vi oss av bergspräckning istället för bergsprängning. Med lång erfarenhet i ryggen är vi experter på att veta när och hur vi ska utföra en bergspräckning på bästa sätt.

Hur fungerar bergspräckning?

Vid bergspräckning används täta borrhål tillsammans med en av flera tekniker för att spräcka berg, till exempel så kan man använda sig av antingen en hydraulisk maskin eller snigeldynamit. Det är vibrationsfritt, dammfritt och ljudlöst vilket är en fördel för omgivningen då också skador på närliggande byggnader undviks. En annan fördel med bergspräckning är att det inte behövs någon besiktning av närliggande bebyggelse.

bergspräckning-kollage-maskiner-schakt

Bergsborrning

Grunden för både en lyckad bergspräckning och bergsprängning i Nacka är borrningen. Vi är experter på att borra och kan erbjuda dessa tjänster för andra ändamål också. Till exempel kan vi borra för fundament, bultar och stolpar. Hör av dig till oss om du behöver ett hål borrat så fixar våra experter det.

Hos oss sätter vi säkerheten och dina önskemål i fokus. Hör av dig till oss med ditt projekt så återkommer vi med kostnadsfri offert.