Om oss

Välkommen till oss på Y.B. Sprängtjänst! Vi sysslar med kompetent och säker bergsprängning. Vi jobbar med både små och stora kunder samt små och stora projekt.

Över 30 års erfarenhet som bergsprängare – så grundades vårt familjeföretag

Yngve Bredin hade arbetat inom branschen i 30 år när han år 2000 valde att starta Y.B. Sprängtjänst. Idag drivs familjeföretaget som aktiebolag med fem anställda. Vi sätter alltid kundens önskemål i fokus och försöker därför alltid vara flexibla för att kunna anpassa oss om förutsättningarna skulle komma att förändras.

Säker bergsprängning med kunden i fokus

Vi utför alltid säker bergsprängning i Nacka och bergspräckning med kundens önskemål och närmiljöns säkerhet i fokus. Det är viktigt för oss att du som kund är nöjd med det jobb vi utför, därför är vi alltid extra noga med säkerheten på platser där vi utför jobb. Vi ser till att både närmiljön och de som jobbar är helt säkra vid sprängning.

medarbetarbilder på YB Sprängtjänst i Stockholm

Kostnadsfri offert och ROT-avdrag

Vi erbjuder kostnadsfri offert till alla våra kunder och självklart kan du som privatperson också använda dig av ROT-avdraget när du anlitar oss för ett jobb. Har du andra önskemål eller frågor till oss kan du alltid kontakta oss för att få snabb vägledning. Boka ett möte så kan vi gå igenom projektet tillsammans och komma fram till bästa lösningen för just dig.